Loading...

Vil du have en god støtte gennem dit stressforløb, så er det her det foregår.

Noget af det væreste ved at have stress (og som let kan føre til depression også)- er at gå alene med det. Tankerne om at ingen forstår. Tankerne om hvad "de andre" mon tænker.
Ingen at tale med.
Og så selvfølgelig også alle symptomerne.

Derfor skal du komme med i denne "klub", hvor vi alle sammen forstår. Hvor vi ikke tænker noget dårligt om dig. Hvor vi gerne lytter til dig. Og hvor du får gode råd til, hvordan du får det bedre og kommer videre i dit liv.

Og du kan være her, så længe du vil.

Jeg lægger en video i medlemsområdet hver måned med gode redskaber, du kan bruge i din hverdag.

Desuden er der et arkiv af videoer og tekster, som du vil have adgang til.

Endelig kan du blive medlem af en hemmelig FB gruppe, hvor du kan stille spørgsmål til mig og de andre og fortælle din historie, hvis du har lyst.

Én gang pr måned vil du kunne sende mig en mail med spørgsmål. Så svarer jeg på den inde i gruppen, og vil du være anonym så svarer jeg uden at nævne dit navn.
Ind imellem vil jeg være på live inde i fb-gruppen og svare på spørgsmål.

Du har også mulighed for at ønske hvilke månedlige temaer jeg skal tale om, ved at foreslå det inde i fb-gruppen eller sende mig en mail.

Alt dette får du for kun 127 kr om måneden.
Dit abonnement bliver trukket helt automatisk én gang om måneden, og selvfølgelig kan du melde  dig ud igen, hvornår du vil med månedens udløb.
Du melder dig ud ved at sende mig en mail, og du behøver ikke forklare dig.  Jeg spørger ikke om noget.

Så kom med nu ind i vores lille fællesskab, og få den støtte, som du har brug for. Jeg vil glæde mig over at have dig med.

 Klik her, så får du straks adgang:

 

 Kærlig hilsen 
 Marianne Bunch